E-kirjaopas opettajille: Yhteiskuntatieteellinen tdk

Mistä löydän sopivia e-kirjoja?

Vieressä olevaan listaan kirjaston henkilökunta on koonnut linkkejä sellaisiin e-kirjojen palveluntarjoajiin, joiden tarjonnassa on paljon yhteiskuntatieteellisiä kirjoja. Dawson Era- ja EBL -palveluissa Turun yliopiston henkilökunta pääsee 5 minuutin ajaksi katsomaan myös muita kuin kirjaston jo ostamia kirjoja. Myös monissa muissa palveluissa on esikatselumahdollisuus.

Jos löydät sopivan kirjan, voit tehdä hankintaehdotuksen kirjastoon. Vaikka et olisikaan täysin varma kirjan sopivuudesta kurssikirjaksi, voit ehdottaa hankittavaksi yhden käyttäjän versiota, jolloin pääset tutustumaan siihen tarkemmin. Tällöin on kuitenkin hyvä mainita, että harkitset sitä kurssikirjaksi.

Tarkempaa tietoa kurssikirjojen valintaan ja hankintaan löytyy tämän oppaan etusivulta.

Hyvä tietää

Useimmissa palveluissa käytetään joko lukon kuvaa ja/tai puna-vihreää värikoodia merkkinä siitä, onko Turun yliopiston kirjaston asiakkailla jo pääsy kyseiseen kirjaan.

TY:n e-kirjojen palveluntarjoajat

Yhteiskuntatieteiden kurssikirjavastaava