Kauppa- ja taloustieteet : Muut lähteet

Kansainvälisiä tilastoja

Turun yliopiston kirjaston pienpainatekokoelma

Turun yliopiston kirjasto saa vapaakappaleina kotimaisia pienpainatteita. Pienpainatteita ovat esimerkiksi yritysten vuosikertomukset, oppaat, esitteet, tuoteluettelot ja kauppojen mainokset. Lisää pienpainatteista ja siitä, miten pääset käyttämään niitä voit lukea pienpainateoppaasta.

eMarketer

Keskeisiä yleisiä tutkimusdata-arkistoja

Valmiiksi koottuja tutkimusaineistoja löydät erilaisista tutkimusdata-arkistoista.

Keskeisiä yleisiä tutkimusdata-arkistoja  ovat mm.:

• AILA-palveluportaali
  • IDA - Opetus- ja kulttuuriministeriön tarjoama tutkimusaineiston säilytyspalvelu suomalaisen tutkimusjärjestelmän toimijoille
  • ZENODO - Cernin arkisto tutkimusdatalle
  • EUDAT B2Share - European Data Infrastructuren ylläpitämä palvelu

Tieteenalakohtaisia data-arkistoja voit etsiä:

Viitteet talteen

Viitteidenhallintaan tarjolla on mm. RefWorks ja Mendeley-ohjelmat. Ohjelmilla voit tallettaa haluamasi viitteet tietokannaksi, tehdä lähdeluetteloita, kirjoittaa lähdeviitteitä tekstiin jne.

Lisää tietoa löydät viitteidenhallinnan ResearchGuidesta

VOITTO+ tilinpäätöstietokanta

Voitto+  sisältää noin 100 000 kotimaisen yrityksen ja konsernin tuoreimmat tilinpäätöstiedot ja tunnusluvut.

Voitto+ on käytössä Kauppakorkeakoulun kirjaston koneilla sekä yliopiston verkossa ottamalla etäyhteys (remote desktop connection) palvelimeen rds-kk-01.utu.fi

Laskentatoimen, rahoituksen ja kansantaloustieteen erikoisaineistot

Kauppakorkeakoulun kirjaston tiloissa on mahdollisuus käyttää laskentatoimen, rahoituksen ja kansantaloustieteen hankkimia erikoisaineistoja:

Datastream
Eikon
SDC Platinum

Tietokantojen käyttö edellyttää käyttöoikeussitoumuslomakkeen täyttämistä. Lomakkeeseen on myös pyydettävä ohjaajan allekirjoitus. Kun täytetty lomake on tuotu kirjastoon, aineisto avataan asiakkaalle.