Skip to main content

E-kirjat: Tallennus, tulostus, käyttö

E-kirjavertailu

Huomaa, että palveluntarjoajat voivat muuttaa toiminnallisuuksia/ominaisuuksia ilman erillistä ilmoitusta. Toivomme, että ilmoitatte muutoksista (esim. ongelmista mobiilikäytössä) kirjastolle.

Palveluntarjoaja ja aineisto Kirjojen tiedot Volterissa Samanaikaisten lukijoiden määrä/kirja Vaatii ohjelmisto-asennuksen Kirjan voi tallentaa omalle koneelle Tulostus rajoitettu Kirjasto voi ostaa yksittäisiä kirjoja Muuta Toimivuus iPadilla/Androidilla

ACLS -  American Council of Learned Societies

Humanities E-Book/History E-Book

kyllä rajoittamaton ei sivu kerrallaan sivu kerrallaan paketti*  

Toimii iPadilla.

Toimii Androidilla.

ACS - American Chemical Society kyllä rajoittamaton ei luku kerrallaan luku kerrallaan paketti* Symposium Series 2011-2014

Toimii iPadilla.

Ei toimi Androidilla.

AMS - American Mathematical Society kyllä rajoittamaton ei luku kerrallaan luku kerrallaan paketti The Student Mathematical Library: Electronic Backfile Collection 1999-2016. 82 nimekettä.  

ASM - American Society for Microbiology

kyllä rajoittamaton ei luku kerrallaan luku kerrallaan paketti* 16 nimekettä vuosilta 2013-2014 ja 2017

Toimii iPadilla.

Toimii Androidilla.

Bloomsbury

The Churchill Collection

kyllä rajoittamaton ei kyllä ei paketti

Education paketit 2015-2018

Toimii iPadilla.

Toimii Androidilla.

Brill

Biology E-Books Online

2013 ja 2014

kyllä rajoittamaton ei kyllä ei paketti* 24 nimekettä

Toimii iPadilla.

Android: selainversio ei toimi, laitteelle ladattuna toimii.

Cambridge University Press

Cambridge Books Online

kyllä rajoittamaton toukokuun 2014 jälkeen julkaistussa aineistossa, sitä ennen vaihtelevasti rajallinen ei luku kerrallaan luku kerrallaan kyllä  

Toimii iPadilla.

Toimii Androidilla.

Cleo Open Edition

OpenEdition Books

kyllä rajoittamaton ei kyllä ei kyllä    

Dawson

DawsonEra

kyllä rajoittamaton ei joitain vain laina-ajaksi 1-7 vrk, joitain (Pearson) ei lainkaan kyllä kyllä  

Toimii iPadilla.

Toimii välttävästi Androidilla.

De Gruyter

De Gruyter Online

kyllä rajoittamaton ei kyllä, luku kerrallaan ei kyllä  

Toimii iPadilla.

Toimii Androidilla.

Duodecim

Oppiportti

kyllä rajoittamaton ei ei sivu kerrallaan paketti*  

Toimii iPadilla.

Ei toimi Androidilla.

Ebsco

eBook Collection

kyllä vaihtelee 1 käyttäjä -- rajaton Koneelle ladattaessa vaatii Adobe ID:n ja Adobe Digital Editions -ohjelmiston (tai vastaavan). Yleensä 1-2 vrk, joitain ei lainkaan. Lainaus vaatii palveluun rekisteröitymisen. Lisäksi mahdollista tallentaa pdf-muodossa max. 60 sivua teoksesta. kyllä kyllä Toimii parhaiten Internet Explorerilla.

Ei toimi iPadilla.

Ei toimi Androidilla.
 

Editions Quebecoises kyllä rajoittamaton ei kyllä ei kyllä 6 nimekettä  

Edward Elgar

Elgaronline

kyllä rajoittamaton ei luku kerrallaan luku kerrallaan paketti*  

Toimii iPadilla.

Toimii Androidilla.

 

Ellibs

kyllä vaihtelee kirjan mukaan 1 käyttäjä -- rajaton Aineiston käyttö edellyttää käyttäjätilin luomista ja vaatii Adobe ID:n ja Adobe Digital Editions -ohjelmiston (tai vastaavan). kyllä/ vain laina-ajaksi 1 tai 7 pv kyllä, sallittu sivumäärä vaihtelee kirjan mukaan kyllä varausmahdollisuus

Toimii iPadilla.

Toimii Androidilla.

Elsevier

Elsevier Books

kyllä rajoittamaton ei kyllä ei sopimuksen mukaan  

Toimii iPadilla.

Toimii Androidilla.

Elsevier

Elsevier Health Sciences eLibrary

kyllä rajoittamaton kyllä/ jos haluaa ladata kirjan omalle koneelleen iPublishCentral Reader osan kirjoista laina-ajaksi 14 pv sivu kerrallaan sopimuksen mukaan  

Toimii iPadilla.

Toimii Androidilla.

Emerald

kyllä rajoittamaton ei kyllä ei paketti*

Business, Management and Economics Collection 1991-2014
Social Sciences Collection 1998-2015
Education Collection 1999-2017

Toimii iPadilla.

Toimii Androidilla

Future Medicine Group kyllä rajoittamaton ei kyllä ei paketti Neurology-, Infection- ja Oncology-paketit. Nimekkeitä vuosilta 2011-2014.

Toimii iPadilla.

Toimii Androidilla.

Gale

Archives of Sexuality and Gender

kyllä rajoittamaton ei kyllä ei paketti*    

Gale

ECCO

ei rajoittamaton ei kyllä ei paketti*  

Toimii iPadilla.

Toimii Androidilla.

Gale

Virtual Reference Library

kyllä rajoittamaton ei kyllä ei sopimuksen mukaan  

Toimii iPadilla.

Toimii Androidilla.

Harvard University Press

Loeb Classical Library

kyllä rajoittamaton ei ei aukeama kerrallaan paketti  

Toimii iPadilla.

Toimii Androidilla.

William S. Hein

HeinOnline: Legal Classics

ei rajoittamaton ei kyllä kyllä, sallittu sivumäärä vaihtelee kirjan mukaan paketti*  

Toimii iPadilla.

Toimii Androidilla.

IET - The Institution of Engineering and Technology kyllä rajoittamaton ei kyllä kyllä paketti 63 nimekettä  
Intersentia kyllä rajoittamaton ei sivu kerrallaan kyllä, max. 40 sivua kerralla paketti*  

Toimii iPadilla.

Ei toimi Androidilla.

IOP - Institute of Physics kyllä rajoittamaton ei kyllä ei paketti*    
JSTOR kyllä rajoittamaton ei luku kerrallaan luku kerrallaan paketti* Kesäkuun 2018 loppuun käytössä olleesta valikoimasta on ostettu käytetyimmät  

Karger

E-books

kyllä rajoittamaton ei luku kerrallaan luku kerrallaan paketti*  

Toimii iPadilla.

Ei toimi Androidilla.

KauppakamariTieto

Ammattikirjasto Juridiikka

kyllä rajoittamaton ei luku kerrallaan ei paketti* Vuositilaus, ei ole ostettu omaksi pysyväiskäyttöön.  

Kluwer

Kluwer Arbitration

kyllä rajoittamaton ei luku kerrallaan luku kerrallaan paketti Vuositilaus, ei ole ostettu omaksi pysyväiskäyttöön.

Toimii iPadilla.

Ei toimi Androidilla.

Knowledge Unlatched kyllä rajoittamaton ei kyllä ei paketti 343 nimekettä  

Ovid

Books@Ovid

kyllä rajoittamaton ei kyllä luku kerrallaan kyllä Seuraavissa kahdessa kirjassa vain yhden samanaikaisen käyttäjän lisenssi: Martindale Complete Drug Reference ja Oxford Textbook of Medicine

Toimii iPadilla.

Toimii Androidilla.

Ovid

LWW Doody's Core Collection

kyllä rajoittamaton ei kyllä, txt- tai html-muodossa luku kerrallaan paketti  

Toimii iPadilla.

Toimii Androidilla.

Oxford University Press


Reference Online, Scholarship Online, Handbooks Online: Archaeology, Business and Management, Classical Studies, Law, Linguistics

 

kyllä rajoittamaton ei luku kerrallaan luku kerrallaan sopimuksen mukaan  

Toimii iPadilla.

Toimii Androidilla.

Palgrave

Palgrave Connect

kyllä rajoittamaton ei kyllä ei paketti*  

Toimii iPadilla.

Android: selainversio ei toimi, laitteelle ladattuna toimii.

ProQuest

Digitale Bibliothek Deutscher Klassiker

kyllä rajoittamaton ei kyllä kyllä paketti  

Toimii iPadilla.

Toimii Androidilla.

ProQuest

Early English Books Online ja Early European Books

ei rajoittamaton ei kyllä ei paketti*  

Toimii iPadilla.

Toimii Androidilla.

ProQuest

Ebook Central

kyllä vaihtelee kirjan mukaan 1 käyttäjä - rajaton Koneelle ladattaessa vaatii Adobe ID:n ja Adobe Digital Editions -ohjelmiston (tai vastaavan). laina-aika vaihtelee kyllä, sallittu sivumäärä vaihtelee kyllä Sisältää EBL:n ja Ebraryn kirjat 1/2017 lähtien. Finelib-lisenssin alaisesta aineistosta voi vaihtua 10%/vuosi ilman erillistä ilmoitusta.  

ProQuest

Goethe's Werke

ei rajoittamaton ei kyllä ei paketti  

Toimii iPadilla.

Toimii Androidilla.

ProQuest

LION (Literature online)

kyllä rajoittamaton ei kyllä ei paketti*  

Toimii iPadilla.

Ei toimi Androidilla.

ProQuest

Luther's Werke

kyllä rajoittamaton ei kyllä kyllä paketti  

Toimii iPadilla.

Toimii Androidilla.

RSC - Royal Society of Chemistry

E-books

kyllä rajoittamaton ei luku kerrallaan ei paketti* kirjat vuosilta 2015-2017

Toimii iPadilla.

Toimii Androidilla.

Sage

eReference

kyllä rajoittamaton ei luku kerrallaan luku kerrallaan sopimuksen mukaan  

Toimii iPadilla.

Toimii Androidilla.

Sage

First World War: Personal experiences & Propaganda and recruitement & Visual Perspectives and Narratives

kyllä Sisältää runsaasti visuaalista materiaalia Volterissa luetteloitujen kirjallisten lähteiden lisäksi

Sage

Research Methods Online

kyllä rajoittamaton ei luku kerrallaan luku kerrallaan paketti*  

Toimii iPadilla.

Toimii Androidilla.

SKS - Suomalaisen kirjallisuuden seura

Kirjastokonsortio Aleksandria

kyllä rajoittamaton ei kyllä ei paketti 10 nimekettä  
Springer kyllä rajoittamaton ei kyllä ei vain hakuteoksia yksittäin, muut kirjat paketteina  

Toimii iPadilla.

Toimii Androidilla.

ST-Akatemia Online kyllä yksi samanaikainen käyttäjä ei ei ei kyllä    

Talentum = Alma Talent

Fokus
Juridiikka ja Talous+verotus

kyllä rajoittamaton ei ei luku kerrallaan paketti* Ajantasateos, verkkoversio päivittyy jatkuvasti

Toimii iPadilla.

Toimii Androidilla.

Talentum = Alma Talent

Suomenlaki.com

 

kyllä rajoittamaton ei kyllä ei paketti*  

Toimii iPadilla.

Toimii Androidilla.

Talentum = Alma Talent

Verkkokirjahylly

kyllä rajoittamaton ei ei luku kerrallaan paketti*  

Toimii iPadilla.

Toimii Androidilla.

Taylor & Francis

 

kyllä rajoittamaton ei luku kerrallaan luku kerrallaan paketti

Ebook collections 2012-2017

 

Taylor & Francis

History of Feminism

kyllä rajoittamaton ei luku kerrallaan luku kerrallaan paketti    

Taylor & Francis

Routledge Handbooks Online

kyllä rajoittamaton ei luku kerrallaan luku kerrallaan paketti* 103 nimekettä  

Thieme

Connect (Clinical collection)

kyllä rajoittamaton ei luku kerrallaan luku kerrallaan paketti*    

Thieme

E-book library

kyllä rajoittamaton Koneelle ladattaessa vaatii iPublishCentral Reader -ohjelmiston kyllä, kunkin kirjan voi ladata kerran per istunto aukeama kerrallaan paketti*  

Toimii iPadilla.

Toimii Androidilla.

University of Oxford

Electronic Enlightenment

kyllä rajoittamaton ei kyllä ei paketti* digitoitua kirjeenvaihtoa 1600-1800 -luvuilta

Toimii iPadilla.

Toimii Androidilla.

Wiley

Interscience Reference Works

kyllä rajoittamaton ei kyllä ei kyllä  

Toimii iPadilla.

Toimii Androidilla.

* kirjasto voi ostaa uusia paketteja palveluun, ei yksittäisiä kirjoja