Sanomalehdet: Painetut sanomalehdet

Lehtien haku

Painetut ja elektroniset lehdet (Volter)

Rajaus: vain e-lehdet

Painetut sanomalehdet Feeniks-kirjastossa

Feeniks-kirjaston 1. kerroksesta löytyvät tuoreimmat painettujen sanomalehtien numerot. Lehdet ovat käytettävissä kaikille asiakkaille aina kirjaston aukioloaikoina.

Lehtiä ei voi lainata eikä niihin voi tehdä varauksia.

Painetut sanomalehdet Turun yliopiston kirjastossa

Sanomalehti- ja pienpainatekokoelma

Sanomalehti- ja pienpainatekokoelma sijaitsee Raisiossa, osoitteessa Kalustekatu 1 B. Siellä käytettävissäsi ovat kotimaiset sanomalehdet vuodesta 1919 alkaen vuoden 2007 loppuun asti. Saat aineiston käyttöösi tekemällä varastotilauksen. Tilaamasi aineisto on käytettävissä Raision asiakastilassa tilausta seuraavana aukiolopäivänä klo 10 eteenpäin (keskiviikkoisin klo 12 alkaen). Sanomalehdet, joista kirjastolla on mikrofilmi, annetaan käyttöön ensisijaisesti mikrofilminä.

Sanomalehtien mikrofilmikokoelma

Sanomalehtien mikrofilmikokoelma sijaitsee  Feeniks-kirjastossa. Lue lisää välilehdeltä Mikrofilmatut sanomalehdet.

Turun yliopiston kirjastoon tilatut sanomalehdet vuonna 2018

Kirjastoon on tilattu suurimmat kotimaiset päivälehdet. Tilatut sanomalehdet ovat käytettävissä kirjaston tiloissa seuraavasti:

Demokraatti (painettu) - Feeniks-kirjasto
Helsingin Sanomat (painettu) - Educariumin kirjasto, Feeniks-kirjasto, Kauppakorkeakoulun kirjasto, Opettajankoulutuslaitoksen kirjasto, Rauma​
Kansan Uutiset (painettu+elektroninen) - Feeniks-kirjasto
Kauppalehti (painettu) - Kauppakorkeakoulun kirjasto

KD Kristillisdemokraattinen viikkolehti (painettu) - Feeniks-kirjasto
Nykypäivä (painettu) - Feeniks-kirjasto
Perussuomalainen (painettu) - Feeniks-kirjasto
Suomenmaa (painettu) - Feeniks-kirjasto
Turun Sanomat (painettu) - Educariumin kirjasto, Feeniks-kirjasto, Kauppakorkeakoulun kirjasto, Teutorin kirjasto
Turun ylioppilaslehti (painettu) - Feeniks-kirjasto
Vihreä lanka (painettu) - Feeniks-kirjasto

Kirjastojen sijainnit kartalla

Eikö löydy?

Eikö tarvitsemaasi materiaalia ole kirjaston kokoelmissa? Voit tilata julkaisuja toisesta kirjastosta kaukopalvelumme kautta. Varastokirjastosta voit tilata kaukolainat myös Volterissa.

Sanomalehdet muissa Turun kirjastoissa