Volter-perushaku

Haku Volter-tietokannasta

Boolen operaattorit on kirjoitettava isoilla kirjaimilla (AND/OR/NOT).
Katkaisumerkki on *. Voit käyttää myös tarkennettua hakua.

Elektronisia kurssikirjoja ja e-kirjapalveluja

Tutkimusmenetelmäkirjallisuus

Kirjallisuutta tutkimusmenetelmistä ja tutkimuksen tekemisestä voit etsiä  Volter-tietokannasta käyttämällä esimerkiksi seuraavia hakusanoja ja rajaamalla hakutuloksia teoksen kielen, sijainnin tai julkaisuvuoden mukaan:

• tutkimusmenetelm*
  • tutkimusmetod*
  • research method*

Lisää hakusanoja löydät YSO:sta termillä tutkimus.

Voit myös selata metodiikkakirjallisuuden hyllyluokkia.

Tutkimusmenetelmäkirjallisuutta tietokannoissa:

Google Scholar

Mikäli käytät Google Scholaria yliopiston verkon ulkopuolella, lisää Google Scholarin asetuksista (Asetukset - Kirjastolinkit) Turun yliopiston kirjastolinkit.

Opintokokoelma - Kirja-aarteet

Kotimaiset tietokannat

MOT-sanakirjat

Mot - sanakirjat sisältävät mm. suomen, ruotsin, englannin, saksan, ranskan, espanjan, italian ja venäjän sanakirjat. Lisäosia ovat mm. Kielitoimiston sanakirja, Idiomisanasto, Synonyymisanasto, Korkeakoulusanasto ja ATK-sanakirja.

Eikö löydy?

Eikö tarvitsemaasi kirjaa tai lehteä löydy kirjaston kokoelmista? Voit tehdä hankintaehdotuksen tai tilata kirjan tai artikkelin toisesta kirjastosta kaukopalvelumme kautta. Voit tilata kaukolainat Varastokirjastosta myös Volterissa.